Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 44g5.5kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g109g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g61g116kcal15.3g0g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)88g61kcal10.5g3.1g0.9g0g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g986kcal66.6g18.6g72g4.6g
Valittu annoskoko413g493kcal33.3g9.3g36g2.3g
Annoskoko puolitettuna207g246kcal16.7g4.7g18g1.2g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769