JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 320g400kcal67.2g0g14.4g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g47g107kcal14.9g0.2g5.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.8g4.1kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g18g69kcal5.6g0g5.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1191kcal177.6g7.4g49.8g1g
Valittu annoskoko413g596kcal88.8g3.7g24.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna207g298kcal44.4g1.9g12.5g0.3g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642