Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.5g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 16g32kcal2g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi 58g20kcal0.4g3.2g0.1g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 58g23kcal0.1g4.8g0.1g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.6g8.8kcal0g2.1g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g58g204kcal8.2g32.6g4.4g5.8g
Voi 29g211kcal0.3g0.1g23.7g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g2704kcal41.2g324.6g135.4g21g
Valittu annoskoko413g1352kcal20.6g162.3g67.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna207g676kcal10.3g81.2g33.9g5.3g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790