Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g88g630kcal0.9g0.9g70g0g
Fariinisokeri88g355kcal0g87.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g65kcal4.6g8.9g4.1g2.2g
Pandan tumma suklaa 150 g31g164kcal1.5g15.9g9.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g44g230kcal4.2g23.2g13.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl22g126kcal4.6g1.2g11g2.5g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana827g3677kcal51.6g288.2g262.4g9.4g
Valittu annoskoko413g1839kcal25.8g144.1g131.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna207g919kcal12.9g72.1g65.6g2.4g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773