Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1667g545kcal10.3g92.7g3.3g42.5g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g208g583kcal39.6g0.1g45.8g0g
Katkarapu 283g194kcal40.9g0g3.1g0g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g56kcal2.2g2.2g4.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g3041kcal194.2g250g113.8g92g
Valittu annoskoko4130g1521kcal97.1g125g56.9g46g
Annoskoko puolitettuna2065g760kcal48.6g62.5g28.5g23g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834