Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2102g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g26g104kcal0.8g5.3g8.9g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g35g88kcal3.9g1.1g7.7g0.5g
Chilikastike original, Felix53g46kcal0.9g7.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Peruna, vanha, kuorittu 525g400kcal9.9g81.4g1.1g5.3g
Paprika punainen 228g67kcal2.1g10.2g0.9g4.3g
Persilja 53g14kcal0.7g0.6g0.1g4.2g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Chili mausteseos, Old El Paso5.3g15kcal0.4g2.6g0.3g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g561g1233kcal67.3g14.6g100.9g1.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 175g172kcal5.4g34.9g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g4578kcal194.6g362.6g246.6g61.4g
Valittu annoskoko4130g2289kcal97.3g181.3g123.3g30.7g
Annoskoko puolitettuna2065g1145kcal48.7g90.7g61.7g15.4g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030