Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g2450g858kcal61.2g85.7g0g61.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g700g1960kcal133g0.2g154g0g
Peruna, vanha, kuorittu 630g480kcal11.8g97.7g1.3g6.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g350g84kcal6.3g10.5g1.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g6762kcal424.6g388.2g314.2g148.4g
Valittu annoskoko4130g3381kcal212.3g194.1g157.1g74.2g
Annoskoko puolitettuna2065g1691kcal106.2g97.1g78.6g37.1g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493