Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 450g286kcal2.2g53.1g1.8g20.2g
Peruna, vanha, kuorittu 506g385kcal9.5g78.4g1g5.1g
Porkkana 281g92kcal1.7g15.6g0.6g7.2g
Juuriselleri 225g71kcal2.8g10.3g0.4g7g
Sipuli 191g58kcal2.4g9.2g0.4g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 1687g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g225g585kcal6.7g10.1g60.7g1.1g
Piparjuuri, annos 10g281g104kcal12.6g30.9g0.8g21.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g281g337kcal6.5g13.5g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8262g3841kcal89g443g187.6g129.8g
Valittu annoskoko4131g1920kcal44.5g221.5g93.8g64.9g
Annoskoko puolitettuna2066g960kcal22.3g110.8g46.9g32.5g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767