Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1500g417kcal17.9g60.9g3g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g750g210kcal4.5g44.6g1.5g18.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 150g50kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8262g3632kcal48.6g475.2g144.2g101.6g
Valittu annoskoko4131g1816kcal24.3g237.6g72.1g50.8g
Annoskoko puolitettuna2066g908kcal12.2g118.8g36.1g25.4g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101976