Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g250g75kcal2.5g10g0.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi50g5kcal0.8g0.8g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija31g97kcal3.4g0g8.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g533kcal24.8g26.2g31.4g0.2g
Valittu annoskoko414g267kcal12.4g13.1g15.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna207g133kcal6.2g6.6g7.9g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995