Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g60g12kcal0.7g1.9g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g38g105kcal7.2g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g395kcal19.4g34.2g17.6g8g
Valittu annoskoko414g198kcal9.7g17.1g8.8g4g
Annoskoko puolitettuna207g99kcal4.9g8.6g4.4g2g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529