Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 175g243kcal21.9g0.5g17.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki213g120kcal18.1g10.7g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g87kcal3g1g7.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe6.8g26kcal0.2g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g985kcal86.4g45.6g50.6g0g
Valittu annoskoko414g493kcal43.2g22.8g25.3g0g
Annoskoko puolitettuna207g246kcal21.6g11.4g12.7g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856