Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g75g420kcal6g27.8g31.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g150g510kcal3.8g124.5g0.8g3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 51g207kcal0g51g0g0g
Siirappi 42g127kcal0g31.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g3519kcal30.2g472g170g8.2g
Valittu annoskoko414g1760kcal15.1g236g85g4.1g
Annoskoko puolitettuna207g880kcal7.6g118g42.5g2.1g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785