Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 151g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.5g3.9kcal0.1g1.2g0.1g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl151g513kcal3g4.5g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1722kcal8.8g171.6g106.6g7.4g
Valittu annoskoko414g861kcal4.4g85.8g53.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna207g431kcal2.2g42.9g26.7g1.9g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891