Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus112g79kcal18g0g0.3g0g
Purjosipuli 68g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)225g74kcal1.6g14.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g341kcal42.2g32.6g3.2g3.2g
Valittu annoskoko414g170kcal21.1g16.3g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna207g85kcal10.6g8.2g0.8g0.8g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480