Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 74g22kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkopippuri 2.9g8.3kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt90g41kcal2.9g4.3g1.3g0g
Pekoni rasvainen 63g237kcal7.5g0g23.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 180g248kcal33.7g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1113kcal90.6g18.2g74.8g4.2g
Valittu annoskoko414g557kcal45.3g9.1g37.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna207g278kcal22.7g4.6g18.7g1.1g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849