Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 84g36kcal8.3g0.3g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe14g54kcal0.4g13.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton21g67kcal4.9g2.2g4.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl112g382kcal2.2g3.4g39.3g0g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Karviainen 177g71kcal1.6g9.5g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1258kcal35g66.8g89g12g
Valittu annoskoko414g629kcal17.5g33.4g44.5g6g
Annoskoko puolitettuna207g315kcal8.8g16.7g22.3g3g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782