Lihakeitto, hirvipaistista

Kymmenelle ruokailijalle
Paista hirvipaisti (n. 700-800 g) uunissa kypsäksi 175 asteessa, paistopussissa, suolaa pinnassa, pippuria ja sipulia samassa pussissa.

Paloittele paisti jäähtyneenä.

Keitä 2 l vettä.

Lisää kasvisliemikuutio, kymmenisen mustapippuria, kaksi pientä sipulia kuorittuna (yht.

n. 70 g), paloiteltu liha (n. 500 g), perunat (n. 900 g) ja porkkanat (n. 200 g) ja 2 laakerinlehteä.

Keitä, kunnes peruna- ja porkkanapalat ovat kypsiä.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha, paisti, 100g56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Peruna (vanha, kuorittu)101g83kcal1.8g17.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g1.2g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g317kcal28.2g39g4.2g3.4g
Valittu annoskoko414g158kcal14.1g19.5g2.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna207g79kcal7.1g9.8g1.1g0.9g
Arvot/100g100g38kcal3.4g4.7g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=40934