Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai164g573kcal19.7g116.3g3.4g5.7g
Grahamjauho, 1 dl48g172kcal6.2g33g1.4g6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen34g246kcal0g0g27.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g8.5kcal1.5g0.1g0g0.8g
Maito, Kevyt114g52kcal3.6g5.5g1.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g2388kcal64.2g373.4g69.4g25g
Valittu annoskoko414g1194kcal32.1g186.7g34.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna207g597kcal16.1g93.4g17.4g6.3g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187