Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2503g751kcal25g100.1g7.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi501g50kcal7.5g7.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija313g970kcal34.4g0g87.6g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)626g532kcal6.3g21.9g43.8g0g
Tonnikala öljyssä 188g356kcal50.9g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g5332kcal248.8g261.2g311.8g1.4g
Valittu annoskoko4140g2666kcal124.4g130.6g155.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna2070g1333kcal62.2g65.3g78g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995