Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 3616g6452kcal583.9g257.1g288.2g255.6g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl181g1627kcal0g0g180.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g16412kcal1182.2g557g939.8g523.2g
Valittu annoskoko4140g8206kcal591.1g278.5g469.9g261.6g
Annoskoko puolitettuna2070g4103kcal295.6g139.3g235g130.8g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089