Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2000g3400kcal380g0g200g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g1000g800kcal26g40g60g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g280g812kcal22.4g131.6g22.4g30.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)300g417kcal33.3g1.2g31.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow500g400kcal21g65g4.5g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g11783kcal974.8g495.2g637g95g
Valittu annoskoko4140g5892kcal487.4g247.6g318.5g47.5g
Annoskoko puolitettuna2070g2946kcal243.7g123.8g159.3g23.8g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557