Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g749g2995kcal54.7g464.2g104.8g9g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 636g2583kcal0g635.7g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1198g1198kcal131.8g35.9g59.9g0g
Karpalo 599g195kcal2.6g20.7g4.2g19.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio599g839kcal16.8g38.9g71.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g120kcal0g29.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g16797kcal494.2g2452.6g549.2g57.6g
Valittu annoskoko4140g8398kcal247.1g1226.3g274.6g28.8g
Annoskoko puolitettuna2070g4199kcal123.6g613.2g137.3g14.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239