Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3599g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri225g913kcal0g224.7g0g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.2kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g3699kcal1.6g902.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko4140g1849kcal0.8g451.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna2070g925kcal0.4g225.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464