Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2568g5016kcal480g0g346.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton128g27kcal0.4g2.1g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)462g305kcal69.3g0g3.2g0g
Tomaatti 321g73kcal1.8g11.1g1g4.5g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g514g616kcal41.6g28.3g36g0g
Tilli, tuore 128g38kcal4.7g1.2g1g2.7g
Mustapippuri 2.6g7.2kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g12167kcal1196.2g87.4g776g16g
Valittu annoskoko4140g6084kcal598.1g43.7g388g8g
Annoskoko puolitettuna2070g3042kcal299.1g21.9g194g4g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641