Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1438g304kcal17.3g48.9g2.9g30.2g
Sipuli (kuorittu)468g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g144g403kcal25.9g0.7g33.1g0g
Siirappi 72g217kcal0.1g53.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g125g399kcal13.7g78.5g2.5g14.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 695g894kcal144.3g0g34.8g0g
Voi 96g696kcal1.1g0.4g78g0g
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g6410kcal424.2g479.8g306.8g134.8g
Valittu annoskoko4140g3205kcal212.1g239.9g153.4g67.4g
Annoskoko puolitettuna2070g1603kcal106.1g120g76.7g33.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970