Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1125g1238kcal258.7g0g23.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g900g3240kcal129.6g530.1g63g84.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1035g1791kcal120.1g239.1g16.6g136.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)630g1103kcal12.6g22g107.1g27.7g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g450g540kcal18g94.5g9g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g15821kcal1078g1771.4g438.6g524.8g
Valittu annoskoko4140g7911kcal539g885.7g219.3g262.4g
Annoskoko puolitettuna2070g3955kcal269.5g442.9g109.7g131.2g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023