Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1751g505kcal17.5g80.5g5.3g31.5g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 125g458kcal13.1g93.7g1.3g6.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g500g1701kcal10g15g175.1g0g
Korppujauho 63g229kcal6.6g46.8g0.6g3.3g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Siirappi 175g528kcal0.2g129.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g7627kcal163.6g733.2g421g82.8g
Valittu annoskoko4140g3814kcal81.8g366.6g210.5g41.4g
Annoskoko puolitettuna2070g1907kcal40.9g183.3g105.3g20.7g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035