Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä750g308kcal10.5g60.7g2.2g22.5g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1200g240kcal13.2g43.2g2.4g0g
Bratwursti (Pirkka)1500g4350kcal195g19.5g405g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g10191kcal451.6g309.8g824g70.6g
Valittu annoskoko4140g5095kcal225.8g154.9g412g35.3g
Annoskoko puolitettuna2070g2548kcal112.9g77.5g206g17.7g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991