Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1399g1945kcal265.9g0g98g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g175g192kcal8.7g36.7g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Kukkakaali 1749g421kcal31.7g38.5g5.2g40.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g525g1889kcal146.9g10.5g141.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g10138kcal924g208.2g605.2g91.4g
Valittu annoskoko4144g5069kcal462g104.1g302.6g45.7g
Annoskoko puolitettuna2072g2535kcal231g52.1g151.3g22.9g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349