Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1802g6182kcal183.6g1261.2g21.6g63.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1386g889kcal44.4g66.8g48.5g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%554g1552kcal160.8g13.9g94.2g0g
Oliiviöljy 312g2758kcal0g0g311.8g0g
Leivinjauhe 69g122kcal3.6g26.2g0g0.3g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g23006kcal784.8g2736.2g952.2g127g
Valittu annoskoko4144g11503kcal392.4g1368.1g476.1g63.5g
Annoskoko puolitettuna2072g5752kcal196.2g684.1g238.1g31.8g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531