Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2031g4632kcal386g0g345.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g284g768kcal21.3g139.4g14.2g28.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1016g660kcal32.5g48.8g35.5g0g
Kananmuna kuoreton 305g435kcal38.1g0.9g31.2g0g
Korppujauho (X-tra)508g1930kcal66g386g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g16848kcal1087.8g1150.2g872.8g56.8g
Valittu annoskoko4144g8424kcal543.9g575.1g436.4g28.4g
Annoskoko puolitettuna2072g4212kcal272g287.6g218.2g14.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519