Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g176g108kcal23.1g1.9g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1410g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2291g7859kcal233.4g1603.3g27.5g80.2g
Oliiviöljy 99g873kcal0g0g98.7g0g
Suola, annos 3g169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g17678kcal513g3210.4g253.8g160.4g
Valittu annoskoko4144g8839kcal256.5g1605.2g126.9g80.2g
Annoskoko puolitettuna2072g4420kcal128.3g802.6g63.5g40.1g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414