Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 320g40kcal3.6g3.1g0.6g3.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g96g24kcal2.4g1.9g0.5g1.4g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 1598g323kcal8g62.5g1g9.7g
Cantaloupe meloni799g160kcal4.8g32.8g0.8g7.2g
Mansikka 799g372kcal4g67.1g1.6g15.2g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g320g1029kcal70.3g4.8g79.9g0g
Oliiviöljy 45g396kcal0g0g44.7g0g
Oliiviöljy 90g791kcal0g0g89.5g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g32g14kcal1.1g2.7g0.2g2.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g6394kcal189.8g367.4g437.8g78.6g
Valittu annoskoko4144g3197kcal94.9g183.7g218.9g39.3g
Annoskoko puolitettuna2072g1599kcal47.5g91.9g109.5g19.7g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189