Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 60g318kcal0.2g0.3g36g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Kanaliemi rainbow 1 L2000g1000kcal80g20g80g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g30g26kcal0.3g6.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g54kcal0g0.1g6.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Kanaliemi rainbow 1 L339g169kcal13.5g3.4g13.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)68g41kcal0.7g3.1g2.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g4485kcal254.2g214g314.4g59g
Valittu annoskoko4144g2243kcal127.1g107g157.2g29.5g
Annoskoko puolitettuna2072g1121kcal63.6g53.5g78.6g14.8g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563