Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2064g2601kcal227g6.2g185.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g64g243kcal0.9g60g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g600g3600kcal144g39.6g324g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g40g152kcal0.6g37.5g0g0g
Mantelilastu (A la meira)560g3360kcal134.4g37g302.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8296g28463kcal1039.8g407.8g2544.4g0.2g
Valittu annoskoko4148g14231kcal519.9g203.9g1272.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna2074g7116kcal260g102g636.1g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345