Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g125g144kcal27.5g0g3.1g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.4g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%48g77kcal1.3g1.3g7.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 42g8.4kcal0.3g1.3g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g719kcal61.4g25.4g37.6g9g
Valittu annoskoko415g360kcal30.7g12.7g18.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna208g180kcal15.4g6.4g9.4g2.3g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368