Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 81g61kcal1.5g12.5g0.2g0.8g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 6.6g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.6g4.4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Nakki,popsi grillinakki86g222kcal10.3g4.8g18g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g591kcal24.8g37.4g37g3.2g
Valittu annoskoko415g295kcal12.4g18.7g18.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna208g148kcal6.2g9.4g9.3g0.8g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754