Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 166g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Rasvaton maito viro (Alma)46g15kcal1.6g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.8g1.3g3.8g
Ohrajauho 46g150kcal3.8g29.5g0.9g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1458kcal50.4g266.8g14.4g18g
Valittu annoskoko415g729kcal25.2g133.4g7.2g9g
Annoskoko puolitettuna208g365kcal12.6g66.7g3.6g4.5g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369