Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g898g198kcal9g40.4g0g18g
Tonnikala öljyssä 509g965kcal138g0g45.8g0g
Kesäkurpitsa1077g183kcal4.3g26.9g6.5g7.5g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.4g20.1g0.8g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy 121g1072kcal0g0g121.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1107g388kcal11.1g75.3g5.5g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g5880kcal339g332.2g359.8g97g
Valittu annoskoko4152g2940kcal169.5g166.1g179.9g48.5g
Annoskoko puolitettuna2076g1470kcal84.8g83.1g90g24.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741