Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu472g595kcal51.9g1.4g42.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl320g1088kcal6.4g9.6g112g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Atria kevyt jauheliha2800g4760kcal532g0g280g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g400g1320kcal64g22g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g16723kcal1355g248.4g1108.4g32g
Valittu annoskoko4152g8361kcal677.5g124.2g554.2g16g
Annoskoko puolitettuna2076g4181kcal338.8g62.1g277.1g8g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203