Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)899g3111kcal107.9g638.3g14.4g73.7g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1798g2158kcal323.6g21.6g107.9g3.6g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 270g49kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g62.9g1.1g3.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia450g674kcal76.4g0g40.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g13178kcal1062g1526g350g187g
Valittu annoskoko4158g6589kcal531g763g175g93.5g
Annoskoko puolitettuna2079g3294kcal265.5g381.5g87.5g46.8g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927