Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)450g1560kcal94.4g4.5g130.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]300g989kcal80.9g0g71.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1169g398kcal16.4g70.1g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 974g3343kcal99.3g682g11.7g34.1g
Kuivahiiva, annos 11g33g119kcal14.8g13.2g2g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g12952kcal613g1566.2g444.8g73.4g
Valittu annoskoko4158g6476kcal306.5g783.1g222.4g36.7g
Annoskoko puolitettuna2079g3238kcal153.3g391.6g111.2g18.4g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744