Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1869g3102kcal355.1g0g186.9g0g
Punajuuri 467g179kcal4.7g32.2g0.9g11.7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g350g911kcal94.6g0g59.6g0g
Cashewpähkinä 234g1341kcal46.7g43.9g108.3g8.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1168g1402kcal39.7g42g116.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g15110kcal1081.6g236.2g1085.2g39.8g
Valittu annoskoko4158g7555kcal540.8g118.1g542.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna2079g3778kcal270.4g59.1g271.3g10g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853