Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2706g460kcal10.8g67.6g16.2g18.9g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%902g2255kcal135.3g28g180.4g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g99g291kcal8.9g16.9g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g6255kcal321.8g268.2g436.6g53.2g
Valittu annoskoko4158g3127kcal160.9g134.1g218.3g26.6g
Annoskoko puolitettuna2079g1564kcal80.5g67.1g109.2g13.3g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175