Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g100g220kcal10.7g0.6g17g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g150g86kcal2.1g18.6g0.3g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g621kcal26g38.8g35.4g0g
Valittu annoskoko416g311kcal13g19.4g17.7g0g
Annoskoko puolitettuna208g155kcal6.5g9.7g8.9g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503