Suklaakeksit

Aineksiin lisäksi: 1 tl ruokasoodaa ja 1 tl vaniljaesanssia.

Ohje Nigella Express-ohjelmasta, suklaan osalta kevennetty versio.

Sulata tumma suklaa, vaahdota voi ja sokerit.

Lisää voi-sokerivaahtoon vanilja, sekoita, lisää sulanut suklaa, sekoita, ja lisää kylmä kananmuna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Lisää viimeisenä taikinaan pieniä suklaan paloja.

Tee taikinasta 12 isoa keksiä (alkuperäinen ohje).

Paista 170 asteessa 18 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g456kcal0.7g0.3g51.1g0g
Ruokosokeri38g154kcal0g37.6g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Suklaa tumma 101g519kcal3.9g53.5g31.1g5.3g
Vehnäjauho puolikarkea 75g259kcal7.7g52.8g0.9g2.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 15g56kcal2.8g1.7g3.3g4.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Suklaa keskiarvo 65g340kcal6.6g35.2g18.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g3890kcal50.4g422.6g216.2g27.8g
Valittu annoskoko416g1945kcal25.2g211.3g108.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna208g972kcal12.6g105.7g54.1g7g
Arvot/100g100g468kcal6.1g50.8g26g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145244