Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g113g417kcal5.1g34.9g28.1g4.2g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja113g88kcal18.9g0g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.8g1.7kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1168kcal61g72.6g68.8g9g
Valittu annoskoko416g584kcal30.5g36.3g34.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna208g292kcal15.3g18.2g17.2g2.3g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674