Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)88g35kcal1g6.3g0.4g1.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g56g34kcal0.6g2.5g2.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g45g11kcal0.4g2.6g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Chili mausteseos, Old El Paso1.1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 90g87kcal2.7g17.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g663kcal45g63.6g24.2g8.6g
Valittu annoskoko416g331kcal22.5g31.8g12.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna208g166kcal11.3g15.9g6.1g2.2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185