Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g25g135kcal0.1g0.1g15g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Raparperi, tuore125g39kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1644kcal31.4g289.2g35.4g10.2g
Valittu annoskoko416g822kcal15.7g144.6g17.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna208g411kcal7.9g72.3g8.9g2.6g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669